Ceban, mesaj către toți angajații Primăriei: Vă mulțumesc pentru munca depusă în anul acesta. În 2022 sunt foarte multe proiecte, cerințele sunt mari, iar așteptările și mai mari

ion_ceban_chisinau

La final de an, Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare și mulțumire către toți angajații Primăriei. Ceban recunoaște că toți au trecut prin perioade grele la Primărie, dar toată muncă a fost făcută cu patos.

„La final doresc multă sănătate, un an cât mai bun pentru toți noi în serviciul cetățenilor și sigur pentru fiecare personal să vă fie un an cu multe realizări. Anul 2021 am învățat multe împreună, dar și am reușit să facem foarte multe lucruri împreună pentru modernizarea și dezvoltarea Municipiului Chișinău!

La anul care vine, în 2022 avem mult mai multe proiecte pentru Chișinău și pentru suburbii. Cerințele și așteptările au crescut. Iat noi trebuie să ne ridicăm și să ne menținem la acest nivel, de altfel cei care rămân în urmă, nu mai pot fi în echipă. Oamenii așteaptă rezultate și lucrurile făcute calitativ. Și tare vreau să fie toate cele puse în plan realizate”, a declarat primarul.

Ceban a adus aminte că sărbătorile au venit, dar asta nu înseamnă că toți angajații Primăriei pleacă în concediu. „Suntem pe fir, facem ture și mereu vom răspunde prompt”, a conchis primarul.

pentru_md