Campania municipală de vaccinare, lansată de Primărie și HoReCa s-a încheiat. Ceban: Promovăm imunizarea ca să ieșim mai repede din starea pandemică

ion_ceban_vaccinare

Campania de imunizare „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi!”, lansată de Primăria Chișinău s-a încheiat. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primărie. Edilul a adus sincere mulțumiri Asociației MĂR pentru implicare și susținere.

„Campania de vaccinare lansată de Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Asociația MĂR s-a desfășurat în fiecare weekend, timp de 1,5 luni, din noiembrie și până acum, în sectoarele orașului: Ciocana, Buiucani, Botanica, Râșcani. Pe lângă beneficiul vaccinării, persoanele care s-au imunizat în cadrul Campaniei, au primit tichete de consum de la partenerii din HoReCa (pentru utilizare în incinta restaurantului sau pentru preluare la pachet).

Timp de 10 zile de weekend, în cadrul Campaniei au fost imunizate 1053 de persoane, cu seruri validate la nivel internațional. Această experiență este o premieră pentru capitală, când sectorul privat s-a implicat în susținerea vaccinării, iar contribuția agenților economici a fost semnificativă, prin bonusurile oferite”, a precizat edilul.

Amintim că cele 70 de puncte de vaccinare din capitală, Centrul municipal de imunizare și autobuzul și troleibuzul echipat corespunzătoare, rămân deschise pentru doritorii de a-și administra serul anti-Covid.

„Mulțumesc personalului medical si echipelor de vaccinare care au muncit si în zile de sărbătoare”, a conchis Ceban.

pentru_md