Ceban nu a aprobat transeul paradei LGBT. Să organizeze acțiunea „în incinta Guvernului, Parlamentului și Președinției”

ion_ceban_marsh

Primarul general Ion Ceban spune NU paradei homosexualilor. Într-un răspuns oficial, Primăria Chișinău a refuzat să accepte traseul pentru parada minorităților sexuale, programată la Chișinău pentru duminică, 19 iunie.

Ceban spune că recomandarea ca reprezentanții LGBT să organizeze acțiunea “în incinta Guvernului, Parlamentului și Președinției”.

Edilul cere poliției să țină cont de interdicția impusă de către autoritățile municipale în raport cu marșul homosexualilor.

„Îmi asum în totalitate. Pot fi criticat, blamat și numit cu toate cuvintele de către cei din PAS care tare îi apără pe rețele. Asta este poziția mea și a colegilor mei.

Asta este poziția a multor cetățeni care nu doresc acest lucru. Ce de fapt se dorește prin această paradă? Ce promovăm noi? Nu încălcăm dreptul la nimeni, la muncă, educație și în societate, fiecare are drepturi egale. Ce am avut anii precedenți, la astfel de parade? Asemenea ieșiri în stradă duc la divizare a societății, un haos pe străzi în preajma acestor parade. Copiii nu trebuie să vadă aceste lucruri chiar pe stradă”, a declarat edilul anterior.

pentru_md