Ceban: Gala Absolvenților 2022, organizată în premieră în capitală. Edilul a făcut o baie de mulțime

ion_ceban_gala

Un eveniment în premieră a fost organizat astăzi în capitală de către Primăria Chișinău. Pentru a încuraja tinerii, primarul general Ion Ceban a organizat Gala Absolvenților 2022. Edilul s-a arătat mândru de așa eveniment și a făcut o baie de mulțime, făcând fotografii cu toți mulți dintre cei veniți.

„Este în premieră un asemenea eveniment organizat la Chișinău. Vrem să le spunem un nou drum bun în viață. Sper ca acest eveniment să devină unul tradițional. Avem mulți elevi extraordinari în capitală. Astăzi au avut ultimul examen de clasa a 12-cea. Spre că toată lumea a depășit emoțiile vor păși cu speranță în scopuri, obiective pe care și le-a propus în viață.

Este un program artistic. Au cântat ani de liceu, sunt mai multe instituții care sunt aici. Urmează Zdop și Zdup împreună cu frății Advahov cu melodiile lor, DJ, etc.

Avem mulți elevi din diferite localități. Avem și autobuze pentru persoanele care vor dori să plece de la eveniment, cel puțin până în zona Bănulescu Bodoni pe gratis. Cei care au obosit, vor putea să meargă acasă”, a declarat Ceban.

Cât ține de cheltuieli, primarul a declarat că va veni cu date exacte la acest capitol.

pentru_md