Ceban:„Vă mulțumesc pentru aceste clipe memorabile!”

ion_ceban_shedinta

Concerte de muzică clasică și proiecții de film cu intrare liberă. În a III-a zi a Festivalului „Te salut, CHIȘINĂU”, chișinăuienii și oaspeții capitalei s-au delectat cu simfonii, musicaluri și arii, tablou cultural rar întâlnit pe străzile Chișinăului. Evenimentul organizat de municipalitate a fost apreciat de public, declară primarul general.

„ Un Chișinău plin de viață, astfel a arătat capitala astăzi!
Ce-a de-a III-a zi a Festivalului „Te salut, CHIȘINĂU” a adunat multă lume frumoasă la evenimentele organizate de municipalitate. Recitalurile de muzică clasică și proiecțiile de film au încântat publicul dornic de acțiuni de acest fel. Vă mulțumesc pentru aceste clipe memorabile. La mulți ani, CHIȘINĂU!”, a conchis Ion Ceban.

Festivalul consacrat aniversării a 585 de ani de la prima atestare documentară a Chișinăului are loc în perioada 14-17 iulie, include un vast program cultural în mai multe locații ale capitalei, între care întâlniri cu scriitori, spectacole pentru copii, recitaluri de muzică dar și promovarea peliculelor din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar „CRONOGRAF”.

pentru_md