Circa 100 de mii de călători au fost transportați în zilele de duminică și luni, de Paștele Blajinilor, spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr”, doar cu transportul public, pus la dispoziţie de Primăria Chişinău

ion_ceban_transport

Circa 100 de mii de călători au fost transportați în zilele de duminică și luni, de Paștele Blajinilor, spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr”, doar cu transportul public, pus la dispoziţie de Primăria Chişinău. Cifra totală a persoanelor care au mers să-i pomenească pe cei dragi la cele 10 cimitire aflate în gestiunea municipalităţii, se ridică la câteva sute de mii.

Despre acest lucru a anunţat viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale din 14 mai.
,,Angajaţii serviciilor municipale au fost la datorie în aceste zile şi au gestionat fluxul de vizitatatori în cimitire şi au salubrizat teritoriile, fapt pentru care le mulţumesc”, a subliniat, Ilie Ceban.

Amintim că, Primăria Capitalei a pus la dispoziția cetățenilor, transport gratuit, pe mai multe rute de autobuz până la Cimitirul „Sfântul Lazăr”, în zilele de 12 şi 13 mai, curent.

Totodată, mai multe rute de transport au fost suplinite cu unități de transport, pentru a face faţă fluxului mare de călători.

Logo_MAN_CEBAN