„Salubrizarea și amenajarea spațiilor verzi, inclusiv a plajelor, în prim-planul autorităților municipale”

ion_ceban_spatiu

Primăria Municipiului Chișinău, prin Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, continuă acțiunile de tundere a ierbii din aliniamentele stradale, parcurile, pădurile și scuarurile din Capitală.

Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, 14 mai, a serviciilor operative ale Primăriei Chișinău, Tudor Gîrbu a mai spus că, concomitent, sunt efectuate și lucrările de combatare a dăunătorilor, inclusiv a căpușelor.

De asemenea, în contextul apariției ambroziei, Tudor Gîrbu, administratorul interimar al Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, a amintit proprietarilor de terenuri că trebuie să întreprindă toate măsurile de combatare a acestei plante, întru evitarea impactului polenului de ambrozie asupra sănătății populației.

La fel, în vederea startului sezonului estival 2024, serviciile municipale pregătesc plajele din gestiunea Primărie Municipiului Chișinău, prin afânarea suprafeței de nisip, instalarea mobilierului urban, repararea/menținerea celui existent, instalarea de noi șezlonguri și umbrele.

Logo_MAN_CEBAN