Cool Party, petrecerea ce va încheia Anul Tineretului în Capitală. Ion Ceban: Vom sărbători împreună cu tinerii din Chișinău reușitele din acest an

ion_ceban_cool

Anul Tineretului în Chișinău se va încheia cu un spectacol grandios prin care Primăria Capitalei va face un bilanț al reușitelor și proiectelor dedicate tinerilor din municipiu. Marea petrecere, CoolParty, va avea loc pe 8 decembrie la Arena Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, care i-a invitat pe toții tinerii să se întrunească în compania celor mai îndrăgiți artiști, influenceri și DJ ai momentului.

”Anul 2023 a fost declarat de către Primăria Municipiului Chișinău drept Anul Tineretului și pe parcursul acestuia au avut loc o mulțime de activități și evenimente cu implicarea tinerilor și dedicate acestora. Sectorul tineretului reprezintă o prioritate în planul de activitate al municipalității și vor fi investite în continuare resurse și eforturi considerabile pentru a oferi tinerilor cele mai bune condiții de dezvoltare și implicare în viața comunității. Evenimentul final, organizat în spiritul energiei tinerești promite să aducă împreună o comunitate diversă pentru a sărbători reușitele obținute pe parcursul anului”, se arată în mesajul edilului Ion Ceban.

În cadrul petrecerii CoolParty, tinerii se vor putea bucura de hiturile preferate și să descopere noi piese și noi talente locale, vor asculta din creațiile DJ-lor renumiți și se vor întâlni cu influencerii preferați.

Accesul la CoolParty va fi gratuit și va fi asigurat transport gratuit către locația evenimentului. Biletele de acces vor fi disponibile începând cu marți, 21 noiembrie. Acestea vor putea fi obținute de la reprezentanții autoguvernării studențești din universități sau din centrele municipale de tineret din Chișinău.

”Postează pe rețele ca să povestești tuturor despre evenimentul anului pentru tineri, nu uita să folosești hashtag-ul oficial #CoolParty, adună-ți gașca și hai la petrecerea despre care vorbește tot orașul”, i-a îndemnat primarul Ion Ceban pe tinerii din Capitală.

Logo_MAN_CEBAN