Cum a fost amplasătă ilegal o gheretă pe strada pietonală. Ion Ceban: Cei care vor proceda cum le trăsnește prin cap, vor fi sancționați

FB_IMG_1593843843661

Cumea tupeului pentru un administrator de gherete din capitală. Acesta aplasat un chiar pe strada pietonală, asta chiar în perioada în care municipalitatea luptă din greu cu tonetele amplasate ilegal.

Ghereta a fost aplasată aseară, însă la scurt timp aceasta a fost evacuată.

„Cei care gândesc că pot face orice în acest oraș, este greșit. Cei care vor proceda cum le trăsnește prin cap, vor fi sancționați. Chișinăul are administrare!”, a scris primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că proiectul privind amplasarea gheretelor, care comercializează produse răcoritoare, pentru perioada verii, urmează să fie dispus discuțiior publice în următoarele două săptămâni.

Potrivit primarului general Ion Ceban, responsabilii au venit cu un concep în acest sens și discutat cu mai mulți agenți economici. Edilul spunea anterior că a fost de acord ca astfel de comerț stradal să fie permis, pe perioada estivală, la care a fost asigurat că această acțiune este organizată, an de an. Însă, după semnare, amplasarea gheretelor a fost haotică și fără autorizații. Și anume din acest motiv a fost nevoie de retragerea acestei dispoziții.

Logo_MAN_CEBAN