Cum a promis anterior, tot mai multe subterane din capitală sunt reparate. Ion Ceban: Toate lucrările sunt monitorizate pentru a fi efectuate calitativ

ion_ceban_subterane_renovare

Subteranele din capitală sunt în plină reparație. Unele dintre ele sunt pe ultima sută de metri, iar altele urmează să înceapă cât mai curând.
La Botanica, a fost definitivat proiectul pentru reparația subteranei de la bulevardul Dacia, intersecție cu Teilor, iar săptămâna viitoare urmează să înceapă reparația. Urmează să fie reabilitate alte două treceri, cea de la intersecția Decebal – Titulescu și Dacia – Traian, se caută surse financiare.

„De asemenea, în reparație urmează să intre și subterana de la Gara de Sud. Este nevoie să fie creat proiectul, iar ceea ce ține de trecerea subterană de la Ciuflea, aici deja proiectul este și urmează să intre în reparație”, a declarat Ion Ceban.

În sectorul Ciocana urmează să intre în reparație săptămâna viitoare subterana de Alecu Russo. Pretorul mi-a dat asigurări că lucrările se vor face calitativ.

De asemenea, s-a început și demolarea construcției din apropierea subteranei din Sadoveanu 28. Mai mult, subterana va fi închisă.
La 1 august va intra în reparație una din sectorul Buiucani. Este vorba de subterana de la cercul din str. Creangă, intersecție cu Calea Ieșilor, după urmează subterana de la Flacăra.

„Cât ține de cea din sectorul Rîșcani de pe strada Alecu Russo, intersecție cu Moscova, care am inspectat-o săptămâna trecută, este în proces de renovare, iar stadiul lucrărilor este de 40%.
Responsabilii afirmă că lucrările decurg mai greu, pentru că după ce au fost ridicate plăcile de granit de pe scări, s-a dovedit că betonul dedesubt era într-o stare deplorabilă și se necesita reabilitarea. Astfel, a fost turnat betonul, iar scările sunt realizate de la zero”, spune primarul.

Cât privește subterana de la Viaduct, continuă reparația, astăzi viceprimarul, Ilie Ceban a inspectat șantierul.
Toate lucrările sunt monitorizate pentru a fi efectuate calitativ.

Logo_MAN_CEBAN