Ion Ceban cere ca la intrarea în spațiile verzi să fie instalate panouri cu lista amenzilor, pentru cei care fac dezordine și aruncă gunoiul în locurile neautorizate

ion_ceban_poriadok

După ce a fost ieri votat în CMC, regulamentul începe să fie pus în aplicare. Primarul general Ion Ceban a solicitat ca la intrările în spațiile verzi să fie instalate panouri cu avertizări.

„Eu vă rog foarte mult cu privire la salubrizare, din proiectul să fie făcute extrase și transmise persoanele fizice și personale juridice. Este de datoria fiecăruia să își facă curățenie în fața casei. La intrările în zonele verzi, avem multe persoane care nu respectă. Să fie instalate panouri cu privire la atenționare de sancționare”, a solicitat primarul.

Regulamentul privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău a fost aprobat ieri în Consiliul Municipal Chișinău. Primarul general Ion Ceban afirmă că acesta este un mic pas pentru a face Chișinăul un loc cu adevărat curat.

Proiectul Regulamentului privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău stabilește cadrul juridic unitar privind desfășurarea serviciului de salubrizare, definind modalitățile și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru asigurarea serviciului și curățeniei pe raza administrativ-teritorială a orașului Chișinău.

Potrivit Regulamentului, amenzile vor fi mai mari și mai usturătoare.

Logo_MAN_CEBAN