Cum arată subterana „Budapesta”, proaspăt renovată. Ion Ceban se arată mulțumit de lucrările efectuate

ion_ceban_subterana

Subterana „Budapesta” – acest pasaj pietonal a fost dat în exploatare astăzi și prezentat publicului larg și presei, de către primarul general Ion Ceban. Edilul afirmă că aceasta este una dintre cele pe care și le-am propus să o repare.

„Eu sunt plăcut surprins de cum au decurs aceste activități în final, ținând cont că acum jumătate de an în urmă era dezastru. Acum vedem o reprație făcută bine. Ne bucurăm că la aceste reparații participă și agenții economici. Avem planuri bune, frumoase, pentru Chișinău, pentru oameni. Este una din cele mai solicitate subterane din sectorul Botanica”, a precizat primarul.

Potrivit acestuia, lucrările includ reparaţia pereţilor şi instalarea imaginilor securizate cu sticlă antivandal, reparaţia tavanului, instalarea camerelor de supraveghere video și reabilitarea scărilor şi amenajarea rampei de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Edilul a precizat că în continuare sunt reparate subteranele din str. Calea Ieşilor; din preajma Cinematografului „Flacăra”; din str. Alecu Russo 59/4 Ciocana; şos. Hînceşti, în preajma Gării Auto de Sud, bd. Decebal intersecţie cu str. N. Titulescu.

Anul acesta au fost reparate integral trecerile subterane din preajma CC Shopping MallDova şi din preajma Circului. Edilul a dat garanții că toate subteranele vor fi reparate în treptat.

pentru_md