Echipament tehnic nou procurat de primăria Chişinău pentru serviciile municipale

ion_ceban_transport

Ion Ceban: Oamenii trebuie să aibă condiții de muncă pentru ca orașul să arate curat.
Municipalitatea a procurat două tractoare moderne de cosit iarba pentru Î. M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”.

,,Echipamentul tehnic va eficientiza activitățile de cosire a spaţiilor verzi din oraş. Pentru a uşura lucrul muncitorilor şi a interveni la timp la salubrizarea, cosirea sau deszăpezirea străzilor şi spaţiilor verzi din oraş, ne propunem ca până la sfârşitul anului să mai procurăm şi alt echipament tehnic necesar”, a scris primarul general pe pagina sa de facebook.

Edilul capitalei a mai menţionat că tot în acest an au mai fost procurate pentru întreprinderile municipale un microbuz, furgonetă basculantă, autobasculantă cu laturi înalte și vehicul cu cabină dublă.
La fel şi pe parcursul anului trecut pentru Î. M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” a fost procurat echipament tehnic, necesar pentru activitatea zilnică.

Este vorba despre: 1 lamă de zăpadă, 2 stropitoare cu brațe, 2 cisterne, 2 burghiuri de săpat gropi, 1 motor tocător, 2 tractoare, 1 tocător și 6 remorci cu 2 axe.

,,Ştim că volumul de lucru în acest sens este foarte mare, iar utilajele erau uzate şi se defectau des. Oamenii trebuie să aibă condiții de muncă pentru ca orașul să arate curat”, a conchis Ion Ceban.

pentru_md