Faza întâi a proiectul Educație Online a fost încheiată. Ion Ceban: Urmează următoarea parte

ion_ceban_edu_0805

Faza întâi a proiectul Educație Online a ajuns la sfârșit. Cel puțin asta anunță primarul general al capitalei Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
Edilul capitalei spune că a fost realizată o muncă enormă, s-a lucrat rapid și cu mult entuziasm, s-a depus suflet și dăruire în fiecare lecție video, în fiecare detaliu a platformei educatieonline.md.

„S-a dat dovadă de solidarizare, implicare și multă, dorință de a crea un lucru util și inovativ pentru toți elevii, părinții și profesorii. Aceștia au avut încredere în ideea noastră și ne-au susținut. Rezultatele obținute sunt o dovadă și un imbold pentru a începe pregătirile pentru a doua fază a proiectului, având mai multe idei întru dezvoltarea sistemului educațional din Republica Moldova. Educație Online este un proiect reușit datorită vouă și apreciat atât în țară, cât și în deasupra”, a se arată în postarea sa.

Edilul capitalei a ținut să mulțumească tuturor celor care au susținut Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în realizarea proiectului.
„Mulțumesc partenerilor proiectului : Fundația Soros-Moldova – Universitatea Tehnică a Moldovei – Emisiunea Edu Tolk -Crunchyroll – Asociația Națională a companiilor din domeniul TIC – Academia de Inovare și Schimbare prin Educație”.

Ulterior, urmează a doua fază a proiectului Educație Online, care va oferi posibilitatea de a îmbunătăți biblioteca digitală.
Amintim că lecțiile video vor fi transmise prin intermediul mai multor televiziuni precum: Moldova 1, TV Găgăuzia, Moldova 2, TVR Moldova, RTR Moldova, Canal 2, Canal 3, Primul în Moldova, CTC Mega, NTV Moldova, Prime, Jurnal TV, TV 8 și pe portalul on-line de știri, Diez.md.

Logo_MAN_CEBAN