În contextul reparației trotuarului de pe Bănulescu-Bodoni, Ceban solicită vânzătorilor de flori să elibereze trotuarul. Florile trebuie să fie comercializate în gherete

ion_ceban_bodon_flori

Trotuarul din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Columna, urmează să intre în curând în reparație. În acest sens, Primarul general Ion Ceban a solicitat agenţilor economici, ce comercializează acolo flori să elibereze trotuarul care urmează a fi reabilitat și să nu mai fie ocupat abuziv.
Astfel, florile trebuie să fie comercializate nu de pe trotuar dar din gherete.

„Totodată, în weekend pe acest segment de stradă au fost curăţaţi sau tăiaţi copacii uscaţi. Acţiunile de defrişare au fost coordonate cu toate structurile de mediu. În paralel, am solicitat ca pentru gheretele de flori din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni să fie elaborat un proiect de modernizare a unităţilor de comerţ, care sunt amplasate în centrul istoric al capitalei şi actualmente nu corespund estetic zonei date”, a punctat Ceban.

Municipalitatea își propune ca în anul viitor să reabiliteze şi Parcul Catedralei, de aceea este foarte important ca aspectul gheretelor de flori să corespundă noului concept de modernizare a zonei verzi.

Logo_MAN_CEBAN