Încă un pas spre modernizarea Pieței Centrală: Un grup de lucru a fost creat în acest sens

ion_ceban_frumusiata_la_piata

Un grup de lucru pentru modernizarea Pieței Centrale a fost creat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Din acest grup va face parte 20 de persoane, consilieri și membri ai societății civile.

„Eu înțeleg că toată lumea este pe aceeași undă. Noi am propus un concept, pe unde a fost critica, pe unde a fost acceptat. Foarte mult depinde cine va conducea acest grup. Cert este că avem o problemă în capitală, iar acest spațiu trebuie modernizat. Cel mai importat este ca să nu o întindem. S-ar putea ca în contextul prezentării acestui proiect este posibil să facem rectificări la buget. Asta ar însemna că până pe 10 iulie să vină cu un prim concept. Ulterior să fie dezbătut pe 15-20 iunie”, a declarat Ion Ceban.

Săptămâna trecută primarul general Ion Ceban a prezentat un concept de modernizare a Pieței Centrale. Astfel, modernizarea urmează să fie făcută parțial, fără ca întreprinderea municipală să fie închisă. De precizat că Piața Centrală este amplasată pe 5 hectare, dintre car 1,4 h este teren privatizat.

Logo_MAN_CEBAN