Încheierea Anului Tineretului 2023 prin două evenimente grandioase

ion_ceban_anul

Joi și vineri, 7 și 8 decembrie, în Capitală vor fi organizate două evenimente importante de încheiere a Anului Tineretului, an care a fost destinat unui șir de proiecte pentru tineret și de dezvoltare a acestui domeniu.

”A fost un an plin de multiple activități dedicate tuturor tinerilor. Pe data de 7 decembrie este – Gala Voluntarilor și ne bucurăm că au depuse foarte multe dosare și vor fi și premii din partea Primăriei Chișinău, de încurajare a acțiunilor de voluntariat. Pe data de 8 decembrie este – CoolParty, la Arena Chișinău unde organizăm evenimentul mare festiv de încheiere a anului tineretului, cu un concert cu tineri și pentru tineri. Evenimentele nu se încheie aici, ne propunem să dezvoltăm sectorul de tineret, pentru a fi motivați și susținuți să se dezvolte și să râmână acasă”, a declarat Ion Ceban la ședința de azi a Primăriei Chișinău.

În cadrul petrecerii CoolParty, tinerii se vor putea bucura de hiturile preferate și să descopere noi piese și noi talente locale, vor asculta din creațiile DJ-lor renumiți și se vor întâlni cu influencerii preferați.

Accesul la CoolParty va fi gratuit în baza unor biletele de acces ce pot fi obținute de la reprezentanții autoguvernării studențești din universități sau din centrele municipale de tineret din Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN