Ion Ceban a prezentat un nou pretor în capitală: Noul pretor din Rîșcani trebuie să lichideze restanțele în scurt timp

766f89b8bd3327419b9d2eba33870729

Ion Ceban a prezentat un nou pretor în capitală. Primarul general al Chișinăului a declarat că noul pretor din sectorul Rîșcani, Mihai Furculiță, trebuie să lichideze în scurt timp toate restanțele care sunt pe proiectele în derulare.

Astăzi, a fost prezentat noul pretor din sectorul Rîșcani. Este vorba de Mihai Furculiță. Este o persoană care are suficientă experiență. Felicitări Domnule Furculiță și succes!”. Domnul Furculiță, a fost secretarul Preturii Rîșcani, a activat în Pretură și cunoaște lucru și situația în sector. Rog colegii să muncească în continuare pentru binele locuitorilor”, a declarat Ceban.

Primarul general a subliniat că se apropie sezonul ploios și a cerut ca unele lucrări, care țin de trotuare, spații verzi sau altele, să fie urgente.

Rog foarte mult, toate restanțele care sunt în ceea ce sunt pe proiectele în derulare, să fie lichidate în scurt timp. Se apropie sezonul ploios, rog ca să urgentați unele lucrări, care țin de trotuare, spații verzi sau altele. La fel cu darea în exploatare, lucrări, etc. Vreau să mulțumesc celor care au condus Pretura, pentru lucru realizat”, a încheiat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN