Ceban: PAS va folosi metode murdare pentru a mă denigra în campania electorală. Ei deja pregătesc video-uri pentru a le publica

ion_ceban_primaria

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va folosi metode murdare pentru a-l denigra în campania electorală pentru alegerile locale.

Colegi, tot mai aproape sunt alegerile locale. Am numărat pe toți cei care urmează să candideze. Deocamdată sunt ca jucăriile pe bradul de Crăciun. Sunt în jur de 20 de candidați anunțați. Va fi un teatru al absurdului, când fiecare va dori să se pună în evidență și să atace primăria, proiectele primăriei și pe dvs. nemijlocit”, a declarat Ceban.

El a spus că a văzut o informație publicată și a fost anunțat personal de mai mulți colegi că PAS compune acum video-uri pentru a-l denigra.

Nu le rămâne altceva decât să procedeze josnic, să folosească toate metodele murdare pentru a mă denigra”, a spus Ceban.

El a mai spus că PAS va proceda ca niște nesimțiți, trecând orice limite și linii roșii.

Ei, caracatița galbenă, nu știu să lupte nici cinstit, nici destoinic. Rog să nu atragem atenția și să muncim în continuare. Oamenii sunt cei care vor da aprecierea și ne vor judeca”, a încheiat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN