Ion Ceban a votat pentru ca municipiul Chișinău să devină cu adevărat cartea de vizită a Moldovei! (VIDEO)

ion_ceban_votati

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei a mers la secția de votare împreună cu soția sa. La ieșirea de la urne, el a declarat că a votat pentru dezvoltarea Chișinăului și pentru ca municipiul să devină cu adevărat cartea de vizită a țării.

” Am votat pentru ca municipiul să se dezvolte, să fie curat, amenajat, modern și confortabil pentru toți! Îmi doresc ca toți să se mîndrească cu orașul nostru și cei mici și cei mari. Știu că este posibil acest lucru. Am votat pentru o schimbare pe care o așteptăm cu toții și ea poate fi realizată în scurt timp. Municipiul Chișinău va fi cu adevărat cartea de vizită a țării și va deveni o veritabilă metropolă europeană!”, a spus Ion Ceban.

Candidatul a menționat că Chișinăul are nevoie de o administrare profesionistă. Mai mult, el a adăugat într-o postare pe facebook, că oamenii așteaptă soluții reale, pentru toate problemele municipiului, nu vorbe și promisiuni. Ion Ceban a îndemnat locuitorii capitalei să iasă la vot și să voteze astăzi rațional, nu emoțional, pentru că mai mulți ani toți au văzut care au fost rezultatele votului după preferințe geopolitice.

Logo_MAN_CEBAN