Ion Ceban anunță schimbări: Care dintre Direcțiile primăriei va fi reorganizată și care este scopul acestor modificări

ion_ceban_departament

Schimbări la Primărie. Direcţia Generală Educație, Tineret şi sport va fi reorganizată, asta după ce la CMC a fost aprobat noul Regulament de organizare și funcționare a direcției inclusiv organigrama acesteia.

Potrivit primarului general Ion Ceban, funcționalitatea direcţiei a fost adusă în conformitate cu legislaţia în vigoare, apar structuri noi în cadrul direcției care urmează să monitorizeze și să implementeze nile tehnologii de predare și învățare.

„La fel, până în data de 20 noiembrie în conformitate cu decizia aprobată va fi prezentată spre aprobare consiliului Municipal efectivul limită al direcției și normele pentru stabilirea unităților de personal”, a punctat Ceban.

Edilul spune că scopul noului Regulament de organizare și funcționare şi a organigramei DGETS este eficientizarea activității sistemului educațional municipal.

„În a doua etapă, ce urmează a fi implementată către 31 decembrie 2021 va fi centralizată activitatea financiară într-o singură diviziune la nivelul Direcției Generale”, a spus primarul.

De menţionat că documentul a fost supus dezbaterilor publice, iar propunerile parvenite au fost luate în calcul.

Logo_MAN_CEBAN