Ion Ceban: Avem un an de incompetență a guvernării! Dați-mi un an și vă demonstrez cum trebuie administrată o țară!

ion_ceban_1an

Guvernarea PAS continuă să facă politică și uită cu desăvârșire de problemele stringente ale țării. Ținta politică a exponenților Maiei Sandu este Primăria Chișinău. Declarațiile au fost făcute de edilul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii ”Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

”Absolut toată conducerea PAS a anunțat că ținta lor politică este Primăria Capitalei. Credeam că ținta lor este să furnizeze rezultate conform promisiunilor făcute. Avem un an și ceva de incompetență și frustrări. Ei știu și noi știm datele din sondaje. Mă bucur că noi putem furniza rezultate și avem peste 70 la sută din încrederea locuitorilor Capitalei, iar problema gravă pentru PAS este că această încredere este mult peste toată conducerea PAS. Mă atacă murdar și ilegal, în fiecare zi sunt pe rețele de socializare cu tot felul de bule de săpun. Credeam că ținta lor este ”vremuri bune”, dar astfel de vremuri nu au mai venit. Dacă mi-ați da să administrez un an de zile Republica Moldova, aș demonstra cât de eficeint poate fi făcut acest lucru. Ceea ce se face în Capitală, să putem face în țară”, a declarat Ion Ceban.

Edilul s-a referit în priml rând la proiectele de infrastructură, cum ar fi reparația drumurilor și clădirilor, initiative care pot fi preluate la nivel național.

Logo_MAN_CEBAN