Ion Ceban, de la tribuna CMC: Are loc un atac raider asupra „Apă-Canal Chișinău”. Dacă se vrea sistarea apei, să înceapă de la Președinție, Guvern și Parlament. Să se ducă cu ciocălăi în fundul grădinilor

apacanal

Brașoave și minciuni de la microfon. Așa a catalogat primarul general Ion Ceban declarațiile unui angajat de la ANRE, care a venit să explice de ce nu poate să fie majorat prețul la apă în capitală Edilul spune că ANRE-ul a devenit jucăria celor din PAS și vor să falimenteze Întreprinderea Apă Canal, ca ulterior să fie privatizată. Ceban spune că acesta este un atac raider.

„Ieri, ANRE, timp de 13 minute a aprobat un tarif la energie electrică, de 3 ori mai mare decât anul trecut. La gaz avem tarif de 7 ori mai mare decât un an de zile. Din cauza unei guvernări proaste, corupte și incompetente. Și dvs ascultați aici în sala CMC un cetățean, care vă spune despre metodologie, despre nu știu ce fel de procese.

Apa și canalizarea este cea mai ieftină din Moldova. Nu găsiți o localitate în Moldova, cu excepția Țînțăreniului, în care avem astfel de prețuri la apă canalizare. În unele cazuri avem de la 40 de lei, 70 de lei pentru aceste servicii. Dvs ascultați un cetățean, care vă spune cai verzi pe pereți la indicația PAS-ului. PAS a dat indicații ANRE-ului să nu miște un deget în acest sens, ca noi cu dvs să fim vinovați că municipiul Chișinău nu va avea apă.

Următoarea etapă a PAS-ului este preluarea prin atac raider a acestei întreprinderi, falimentarea ei. Așa cum au făcut cu Aeroportul. Da, Măiuța Sandu a ridicat mânuță pentru Aeroport. Și la Banca de Economii Maia Sandu a ridicat mâna. Avem probe și o dată o să răspundeți. Se produce atac raider asupra Apă Canal. Fraierii aceștia au pus pe brânci Republica Moldova. Ne-au umplut de datorii. Avem peste 20 de miliarde datorii într-un singur an de zile. Și acum continuă să facă acest lucru. Dacă de stins apa, să o facă în primul rând la Președinție, Guvern și Parlament. Să se ducă cu ciocălăile în fundul grădinilor, așa cum au făcut-o bunicii noștri. Nu au obraz”, a conchis Ceban.

Logo_MAN_CEBAN