Ion Ceban avertizează pretorii. Pentru ce ar putea fi aplicate primele mustrări

ion_ceban_pretori_sedinta

Până marți, pretorii trebuie să prezinte planurile și fișele de proiect, în caz contrar vor fi aplicate primele mustrări. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Astfel, astăzi, edilul a desfășurat ședința săptămânală, în cadrul căreia s-a discutat despre toate proiectele destinate îmbunătățirii infrastructurii orașului.

„În fiecare sector, sunt în derulare în jur de 12-20 proiecte. Fiecare pretor trebuie să fie responsabil de fiecare obiect, să cunoască în detalii, despre etapele în derulare, dar și despre acele proiecte, care urmează în scurt timp să fie lansate. Astfel, am solicitat după posibilitate să fie instalate camere de supraveghere a proiectelor, la fel ca la Stația de epurare”, a declarat Ceban.

În acest sens, în sectoarele capitalei avem diferite proiecte, printre care de reparație a trotuarelor, amenajare a parcurilor și scuarurilor, reparație a pasajelor subterane, reabilitare a scărilor, schimbare a rețelelor de apeduct și termoficare, și nu în ultimul rând curățarea râurilor.

Mai mult, în fiecare luni o să fie prezentate rapoarte cu privire la numărul proceselor verbale cu privire la ambrozie, gunoi și parcarea ilegală a mașinilor, în deosebi pe trotuare, spații verzi și parcuri.

O astfel de ședință va fi organizată săptămâna viitoare și cu primarii suburbiilor. În suburbii, la fel, sunt în plină desfășurare mai multe lucrări, pentru care municipalitatea a alocat în jur de 100 de milioane de lei, mai spune edilul.

Logo_MAN_CEBAN