Ion Ceban, către pretorul de Buiucani: Trebuie să facem puțină regulă vizuală la Piața din Flacăra. Coștireața care era la stație stă bine frumos de 3 luni

ion_ceban_piata_flacara

Pretorul de Buiucani a fost luat la rost de primarul general Ion Ceban, după ce în zona de la Flacăra persistă haosul. De asemenea, Ceban a solicitat ca lucrările de reparație a subteranelor să fie începute.

„Domn pretor Brînzaniuc, atât pe Calea Ieșilor, cât și pe porțiunea Flacăra și să începem în mod plenar reabilitarea subteranelor. Trebuie să facem puțină regulă vizuală la Piața din Flacăra. Ieri am trecut seara târziu și azi dimineață pe la subterana de la Flacăra, coștireața care era la stație stă bine frumos.

Domn Pretor am dicuscutat deja 3 luni de zile, tot îmi spuneți săptămâna viitoare, săptămâna viitoare”, a spus primarul general în ședința din această dimineață a Primăriei Chișinău.

Amintim că lucrările de reparație pe strada Ion Creangă au debudat săptămâna trecută. Acum are loc schimbara conductelor în Piața Unirii Principatelor.

Logo_MAN_CEBAN