Ceban cere ca neconformitățile de pe trotuarele Pușkin-Bodoni să fie eliminate cât mai curând. „Vom prelungi lucrările până la Albișoara”

ion_cenban_trotuar_puskin

Primarul general Ion Ceban se arată deranjat că pe unele porțiuni de pavaj de pe Bodoni și Pușkin sunt neconformități. Acesta a cerut ca aceste să fie remediate cât se poate de repede, iar responsabil și supraveghetor de cele întâmplate va fi viceprimarul Victor Chironda.

„Am fost atenționați sunt unele zone, unde sunt unele probleme legate de pavaj. Vreau să verificați minuțios aceste zone și să interveniți pe măsura necesităților. Să verificați minuțios lucrările pe lângă clădiri, capacele de canalizare, dar și trecerile”, a declarat edilul în această dimineață, în ședința Primăriei.

La moment este amenajat mobilierul urban, bănci, coșuri pentru gunoi, mobilierul pentru plantarea florilor. La fel mai sunt efectuate lucrări de schimbare a becurilor şi instalarea celor de tip LED, iar în curând va fi inclus.

În această săptămâna va fi reparat şi tronsonul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Mitropolit Varlaam – un sector de trotuar aglomerat.

Lucrările vor fi efectuate în termeni restrânşi, iar pentru a nu afecta circulaţia transportului public, staţia din preajma Centrului Comercial „Gemenii”, va fi strămutată strămutată.

De asemenea, primarul general a adăguat că trotuarele din străzile Aleksandr Puşkin – Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni vor fi reparate până la strada Albişoara. Lucrările vor fi executate din contul economiilor ce s-au acumulat în procesul de reabilitare a trotuarelor de la str. Al. Mateevici – Ierusalim.

„Tot până la sfârşitul lunii decembrie, dacă ne vor permite condiţiile climaterice, va fi reabilitată şi porţiunea str. Al. Mateevici, cuprinsă între cele două străzi unde au fost deja reparate trotuarele”, a conchis acesta.

Logo_MAN_CEBAN