Ion Ceban cere CNA-ului să verifice activitatea consilierilor din Partidul Liberal: „ De la fostul edil, până la fosta șefă Apă Canal”

ion_ceban_liberali

Primarul general, Ion Ceban, cere CNA-ului să verifice activitatea consilierilor din Partidul Liberal și să investigheze ilegalitatea acțiunilor acestora. Declarațiile vin în urma unor acuzații din partea celor din PL la adresa primarului.

„Oamenii care nu au făcut nimic pe parcursul anilor, oamenii care au adus un prejudiciu enorm municipalității și pe această cale vreau să mă adresez organelor de drept să verifice activitatea absolut a fiecărui consilier care este din partea Partidului Liberal în CMC. De la fostul edil, până la fosta șefă Apă Canal. Ați fost cu mine la Apă Canal și ați văzut ce dezastru acolo. Și la stația de epurare. Cer încă o dată organelor de drept, Centrului Național Anticorupție, să investigheze ceea ce s-a întâmplat la stația de epurare, contractele, depozitarea nămolului.

Geotuburile, pentru că vă spun că din 2011 sunt comentarii ale Procuraturii Generală că există foarte grave și urâte în această privință. Nu au fost respectate standarde, această catastrofă care o avem la Bubuieci, acele lucruri care ni se întâmplă cu mirosul urât, sunt de fapt cauza acestor iresponsabilități”, spune primarul general.

Amintim că Ion Ceban a făcut mai multe vizite la Apă Canal, dar și la Stația de Epurare, unde a găsit nereguli enorme. Mai mult, datorită iresponsabilității fostelor autorități municipale, capitala este la un pas de a înregistra o catastrofă ecologică.

Logo_MAN_CEBAN