Ion Ceban cere explicații de la pretori, după ce a găsit mai multe nereguli pe șantiere: Voi gestionați proiectele și sectoarele din birouri? Dacă acasă la voi așa se făcea reparația, voi cum procedați?

ion_ceban_sedinta_operativa

Pretorii capitalei au fost luat la rost de primarul general Ion Ceban. Edilul s-a arătat indispus de modul cum unii din ei gestionează proiectele din sectoare. Ceban punctează că unele din ele sunt făcute de mântuială.

„Voi gestionați proiectele și sectoarele din birouri? Iată eu deja obișnuit în fiecare zi sau seara, în fiecare sâmbătă și duminică ies pe fiecare șantier și stradă și inspectez, nu din mașină, dar pe jos, merg și văd cum sunt efectuate lucrările cum stau lucrurile în oraș”, a punctat edilul.

Ion Ceban a inspectat unele lucrări și a rămas foarte dezamăgit de ele. „Eu întreb, dacă acasă la voi așa se făcea reparația, voi cum procedați? Probabil îi întorceați înapoi pe cei ce repară să refacă lucrul.

Deoarece îmi pasă și eu vă voi întoarce înapoi, pentru a reface anumite lucrări, împreună cu agentul economic care execută lucrările, astfel ca să vă învăț minte pe dvs să verificați lucrul, iar pe antreprenori să aibă „soveste” și să facă lucrul calitativ, deoarece pentru asta se achită banii municipali”, a mai adăgat primarul.

Ion Ceban a dispus ca grupul de monitorizare să se ducă la fața locului la mai multe obiecte și să facă lista de nereguli și să fie reparate.

Edilul subliniază că va proceda conform legii și va sancționa sau va înlătura agentul economic, care nu face calitativ lucrările.
Primarul a solicitat ca fiecare șantier să fie minuțios inspectat împreună cu responsabilii din pretură. Mai mult, în urma neregulilor găsite, Ceban a cerut explicații.

Logo_MAN_CEBAN