Ion Ceban cere responsabilitate din partea responsabililor: Ziua de lucru a pretorilor să se înceapă pe Albișoara

ion_ceban_albisoara_

Pretorul sectorului Rîșcani să își înceapă ziua de lucru pe strada Albișoara, iar Primăria să facă un grup de lucru, format din 5 experți, care să inspecteze calitatea tuturor lucrărilor. Despre aceasta a solicitat edilul capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței din această dimineață cu pretorii.

Ion Ceban spun e că modernizarea strazii Albișoara este un mare proiect pentru capitală cu o sumă prevăzută pentru investiții în jur de 120 de milioane de lei.

„În jur de 65 de milioane de lei pentru reabilitarea carosabilului, bani oferiți din bugetul de stat și restul sumei din bugetul municipalității pentru multiplele lucrări: iluminat, trotuare, mobilier și altele. Oamenii au așteptat reparația acestei străzi mulți ani. Noi suntem cei care trebuie să asigurăm ca toate lucrările să fie efectuate calitativ și în termen”, a punctat edilul.

Ion Ceban a solicitat astăzi prezentarea planului de lucrări, termeni, sume, probleme, soluții și ce trebuie scos din zonă. De asemenea, toate bordurile și asfaltul uzat să fie repartizat la alte obiective, unde pot fi reutilizate. Mai mai mult, Ceban a cerut coordonare totală între companii și regii, iar curățarea gurilor de captare pe toată strada și acele scurgeri în râul Bîc.

Cei care se vor face vinovați de calitatea proastă a lucrărilor, vor răspunde disciplinar sau cu demiterea din funcție.

Logo_MAN_CEBAN