Ion Ceban, despre acuzațiile consilierilor CMC precum că Forumul Social este o campanie electorală: “Noi muncim. Consilierii nu califică evenimentele Guvernului ca și campanii electorale?”

ion__ceban_forum_3

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut câteva declarații în cadrul unei pauze la Forumul Social din Chișinău, care se desfășoară în perioada 4 – 6 mai. Ion Ceban a venit cu o reacție în urma acuzații din partea consilierilor CMC, că precum Forumul Social face parte din campania electorală pentru alegerile locale.

“Nu au decât să comenteze. Campania electorală încă e departe. Evenimentul, apropo, trebuia să fie în luna Septembrie. Noi special l-am mutat ca să nu fie interpretări cu privire că uite, facem în ajun de alegeri. Dacă e să ne ținem de comentariile consilierilor, noi în general nu trebuie să facem nimic. Noi muncim”, a spus Ion Ceban.

Primarul a mai adăugat că Forumul Social este un eveniment important pentru dezvoltarea Chișinăului și pentru implicarea cetățenilor în procesul de luare a deciziilor.

“Consilierii nu califică evenimentele organizate de guvern ca și campanii electorale? Haideți să lăsăm aceste interpretări și să muncim. Oamenii prezenți la Forum au venit pentru o campanie electorală sau să facă unele schimbări? Eu cred că au venit să participe la dialogul social și să contribuie la îmbunătățirea situației din oraș”, a declarat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN