Ion Ceban, despre candidatul Igor Dodon: Este o persoană care se gândește pentru popor și ca țara să se dezvolte

ion_ceban_despre_dodon

Cel mai bun candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova este Igor Dodon, care are cei mai mulți ași în mânecă. Cel puțin asta putem conchide din declarațiile făcute de primarul general Ion Ceban în cadrul unei intervenții live la RTR Moldova.

Edilul precizează că viitorul președinte trebuie să aibă viziuni clare de dezvoltare, dar din cei 8 pretendenți, doar unul posedă.

„Mulți întreabă care sunt prerogativele președintelui țării, dar nu trebuie să uităm că în spatele președintelui este un partid foarte mare, care este în Parlamentul Republicii Moldova și pune în practică ceea ce se discută la partid, pentru dezvoltarea țării”.

Ceban spune că președintele trebuie să aibă mai multe priorități și împuterniciri.

„Noi avem o echipă puternică, avem experiență, o comunicare eficientă, iar Igor Dodon are un program bine făcut. Igor Dodon este o persoană care se gândește pentru popor și ca țara să se dezvolte și să aibă viitor. Are cunoștințe largi în toate domeniile. Niciun candidat nu are o programă atât de bună ca Igor Dodon”, a conchis acesta.

Amintim că Ion Ceban a decis să plece în concediu din cont propriu timp de o săptămână pentru a-l sprijini pe Igor Dodon, în alegerile pentru prezidențiale.

Logo_MAN_CEBAN