Ion Ceban, despre țeava de pe Albișoara, pusă după ce a fost tăiat stratul nou de asfalt. „Să nu facem „baba – press””, Dacă o puneam de la început, apa nu ar fi curs în Bîc, iar inundațiile ar fi continuat

ion_ceban_despre_albisoara

Lucrările de pe strada Albișoara sunt executate în timp, conforma planului. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, în contextul criticilor apărute ieri pe rețelele de socializare.

În acest context, Ceban a venit cu un mesaj către unii „experți”. „Haideți să lăsăm profesioniștii să se ocupe de lucrurile respective. Este bine ca experții din Facebook se expun despre calitatea drumurilor și cum trebuie ele făcute. Pentru astfel de situații trebuie să consulte specialiștii – profesori de la catedra de profil, drumarii. Dacă aveți întrebări la noi, puneți-le și noi vom răspunde. Noi când greșim, se mai întâmplă, noi recunoaștem. Singuri plasăm toată informația în spațiul public. Inclusiv acțiunile ce urmează a fi întreprinse în acest sens”.

Cât ține de schimbarea țevilor de pe Albișoara, ce a provocat revolte ieri, Ceban spunea că altfel nu se putea. „Să nu facem „baba – press” și să spunem lucrurile ce nu corespund realității”, a precizat Ceban.

Pentru a instala aceste țevi era nevoie cu cote extrem de stricte, iar acest lucru se poate de făcut după aplicarea primului strat.

„În momentul în care noi vrem să creăm o declivitate așa ca apa să nu vină în partea opusă, dar să se ducă în partea râului Bîc, noi schimbăm declivitatea drumului și distanța față de pod. A fost luată decizia cea mai bună, împreună cu agentul economic, care are specialiști și execută lucrările pe tronson. Dacă punem țeava greșit, apa nu va putea să curgă în râul Bîc și vom avea în continuare inundații”, a spus responsabilul de la primărie.

Amintim că pe rețelele de socializare au apărut mai multe critici cu privire la o țeavă care urma să fie amplasată sub podul de la circ, după ce primul strat de asfalt a fost pus.

Logo_MAN_CEBAN