Dosarele prăfuite din 2012-2013 cu privire la transmitere în proprietate privată a loturilor de pământ, de sub casele private de locuit și aferent construcțiilor vor fi analizate de municipalitate

ion_ceban_orasul_

Dosarele prăfuite cu privire la transmitere în proprietate privată a loturilor de pământ, de sub casele private de locuit și aferent construcțiilor vor fi analizate. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Ceban spune că unii locuitori probabil nici nu au ajuns măcar să vadă examinate aceste cereri, unele fiind depuse din anii 2012-2013.

„Oamenii au depus dosarele de ani de zile, iar funcționarii publici tot amânau examinarea acestora ca fiind neimportante. În prezent, specialiștii din cadrul Direcției Arhitectură lucrează la aceste dosare, iar astăzi în ședința CMC au fost dezbătute mai multe dintre ele și votate”, a precizat edilul.

Cât privește terenurile ce se află în proprietatea municipiului, toate vor fi scoase la licitație.

Primarul precizează că această practică este pentru asigurarea transparenței maxime și pentru a introduce în câmpul legal utilizarea terenurilor pe teritoriul orașului.

Logo_MAN_CEBAN