Ion Ceban, prezent la Filarmonică, după incendiul devastator: Este o durere ce am găsit acolo – tavanul prăbușit, pereții și podeaua ruinată, lacrimi și durere în ochii angajaților

ion_ceban_filarmonia_

Incendiul de la Filarmonică este un incident care rupe din suflet. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce în această dimineață a mers în această dimineață cu președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu, la fața locului.

Primarul spune că aceasta este o durere ce a găsit acolo – tavanul prăbușit, pereții și podeaua ruinată, lacrimi și durere în ochii angajaților.

„Și în aceste clipe pompierii sunt la fața locului pentru a înlătura consecințele și fumul care mai persistă. Guvernul a anunțat că va deschide un cont pentru colectare de fonduri și încurajez toată lumea bună să pună umărul. Pentru artiști va fi găsită o sală pentru a continua activitatea”, a punctat edilul.

Ieri, Primăria a fost alături de pompieri, responsabilii cu ajutorul reprezentanților HORECA au asigurat toți cei care luptau cu focul cu hrană și apă potabilă.

Primarul precizează că municipalitatea va ajuta ca edificiul să fie restabilit.

Logo_MAN_CEBAN