Ion Ceban: Doritorii de a participa la concursurile internaționale pentru reamenajarea teritoriilor celor două parcuri centrale, Scuarul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” pot accesa site-ul www.concurs.chisinau.md

ion_ceban_stefan

www.concurs.chisinau.md este site-ul pe care îl pot accesa doritorii de a participa la concursurile internaționale pentru reamenajarea teritoriilor celor două parcuri centrale, Scuarul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.
Despre acest lucru a anunţat primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.


Concursurile se vor desfăşura în două etape, iar din cadrul grupului de lucru fac parte experţi şi specialişti în arhitectură, istorie, dendrologie şi arhitectură peisagistică.


,,Parcul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” sunt locaţii care reprezintă Chişinăul, iar intervenţia în scopul amenajării şi modernizării acestora este una necesară, în contextul în care pe parcursul anilor în aceste două zone verzi au fost efectuate doar lucrări de întreţinere”, a menţionat primarul general.


Beneficiarul acestui proiect este Primăria Municipiului Chișinău, iar organizatorul concursului este Casa Editorială DAS.

pentru_md