Ion Ceban, după perchezițiile de astăzi: „Iată furtul „miliardului”. Hai să îi „împușcăm”” Dar unde sunt zecile de milioane, bani din fondurile externe și tonele de ajutoare care au ajuns la stat

ion__ceban_forum_45

„Iată furtul „miliardului”. Haideți să omorâm oamenii pe asta”. Aceasta este reacția primarul general Ion Ceban, după ce CNA a găsit mai multe cutii cu produse alimentare, obiecte și produse de igienă, electrocasnice (cuptoare cu microunde, reșouri electrice, aspirator), saci pentru dormit, veselă și alte bunuri presupus a fi sustrase din depozitul Centrului de plasament temporar pentru refugiați.

„Au găsit mâncare și se rețin oamenii, deși din video nu e clar unde este și ce concret este. Este vorba de mâncare și produse igienice, potrivit informațiilor, dar concret?
Hai să îi „împușcăm”. Voi vreți să discreditați acțiunile Primăriei Chișinău, https://help.chisinau.md/

Dar unde sunt zecile de milioane, bani din fondurile externe și tonele de ajutoare umanitare care au ajuns la stat și nu ați dat nimic refugiaților?

Să se facă dreptate și claritate. Deocamdată se aruncă cu detalii necunoscute și care sperie oamenii și fac titluri pentru știri. Au mai fost acuzații și în adresa medicilor și a profesorilor, acum iar fac show-uri”, a declarat edilul.

De dimineață, în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban a declarat că perchezițiile de astăzi sunt un răspuns la acuzațiile sale și semnele de întrebare cu privire la „miliardul de euro” venit de la UE în ultimul an.

pentru_md