Ion Ceban: La unele șantiere din capitala se lucrează și pe timp de noapte. Ce lucrări au făcut muncitorii noaptea trecută

ion_ceban_albisoara_la_lucru

Muncitorii au lucrat noaptea trecută pe tronsonul P. Rareș – M. Viteazul, de pe Str. Albisoara la așternerea primului strat de asfalt.

„Muncitorii lucrează din greu și pe timp de noapte pentru a finaliza cât mai curând lucrările la această etapă, pentru a crea condiții de acces locuitorilor din zonă. Între timp, mâine începe montarea noilor corpuri de iluminat de tip LED pe tronsonul bd. I. Gagarin- str. V. Alecsandri”, a punctat Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul roagă cetățenii să fie înțelegători și să se conformeze cerințelor poliției care este la fața locului pentru asigurarea securității lor.

Edilul spune că au fost cazuri când unii din șoferi au sărit cu pumnii la bătaie la lucrători, ceea ce foarte grav.
„Fiecare dintre noi este responsabil de acțiunile pe care le întreprinde în raport cu schimbările din capitală”, a punctat Ceban.

Proiectul de reabilitare a străzii Albișoara prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

Logo_MAN_CEBAN