Ion Ceban: Lucrările de reabilitare a parcului de la intersecţia str. Sarmizegetusa şi bd. Cuza Vodă continuă cu pași mari

ion_ceban_sarmizejetusa

Lucrările de reabilitare a parcului de la intersecţia str. Sarmizegetusa şi bd. Cuza Vodă continuă cu pași mari. Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent se lucrează la construcţia scenei pentru spectacole şi amenajarea unei zone de expoziţii unde se vor desfăşura diverse evenimente. Totodată se execută lucrări de pozare a sistemului de irigare.

„La fel, muncitorii instalează pe teritoriul scuarului şi pe perimetrul acestuia borduri noi. Între timp au fost finalizate lucrările de instalare a sistemului de iluminat nocturn şi pozare a reţelelor de apă şi canalizare pentru grupul sanitar (veceu public).

Pe perimetrul scuarului din str. Sarmisegetusa – bd. Cuza-Vodă – str. Butucului se fac lucrări de pavare a aleilor”, a punctat Ceban.

Primarul afirmă că zona verde va prinde viaţă, iar acolo va mai fi instalat un teren de joacă pentru copii, unul de fitness, mobilier urban, camere de supraveghere video şi desigur locuri de parcare.

pentru_md