Nu sta în ambuteiaj degeaba. Ceban, despre unde se toarnă asfalt pe străzile din capitală

ion_ceban_drumuri

Drumarii intervin pe mai multe străzi din capitală. Cu acest avertisment vine primarul general Ion Ceban, care a prezentat o listă de șantiere în lucru.

Astfel, se asfaltează carosabilul pe str. Miorița, str. Grenoble, șos. Muncești, str. Pădurii. Se amenajează trotuarul în pietriș, se pregătește carosabilul pentru frezare și aplicarea stratului de egalizare pe str. Vissarion Belinski.

Între timp, continuă lucrările de amenajare a parcării publice pe str. Ismail 27 și continua reparația capitala a str. I. Creanga, din sectorul Buiucani al capitalei.

„Totodată, în contextul temperaturilor caniculare, în toate sectoarele capitalei vor circula autospecialele care vor stropi străzile principale, întru evitarea deteriorării carosabilului. Pe parcursul nopții trecute, angajații Î.M. Exdrupo au intervenit prin lucrări de injectare a betonului asfaltic pe str. Ungureanu și în com. Colonița.

De asemenea, a fost aplicat marcajul rutier pe str. A. Russo, pe trecerile de pietoni și benzile dedicate transportului public pe bd.Gr.Vieru și str. Pușkin”, a declarat Ceban.

Edilul a îndemnat conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumarilor să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

pentru_md