Ion Ceban: O nouă zonă atractivă pentru locuitorii capitalei. Ce se reabilitează pe strada Miorița

ion_ceban_park

O nouă zonă atractivă pentru locuitorii capitalei. Primarul general Ion Ceban spune că oamenii nu trebuie să parcurgă sectoare pentru a beneficia de condiții bune pentru odihnă.

„Scopul nostru este de a reabilita cât mai multe zone verzi pentru fiecare locuitor, indiferent unde locuiesc. Scuarul din strada Miorița din sectorul Centru al capitalei, capătă contur. Era o zonă abandonată, fără iluminat, mobilier și infrastructură.

În prezent, se efectuează lucrări de pavare a trotuarelor, de amenajarea spațiilor pentru terenurile de joacă. De asemenea, se pozează cablul pentru iluminatul stradal, se fac lucrări de pregătire a tronsoanelor pentru irigare și amenajarea spațiilor verzi (pentru sădirea gazonului)

În curând, vor fi amenajate aleile pietonale, instalat sistemul de irigare și iluminat stradal modern, un teren de joacă și complex multifuncțional de sport”, a declarat edilul.

Primarul spune că se muncește mult, în fiecare direcție, pentru transformarea orașului în unul confortabil pentru toți cetățenii

pentru_md