Ion Ceban, mesaj către cei ce lucrează în Primăria Chișinău, cu ocazia zilei profesionale: Doar împreună putem lupta împotriva corupției și a face din Chișinău un exemplu

ion_ceban_zilei_autonomi

Primarul general Ion Ceban a venit astăzi cu un mesaj cu ocazia Ziua Autonomiei Locale şi a lucrătorului din Administraţia Publică Locală. Edilul spune că cea mai mare realizare este transparența, pentru care luptă fiecare instituție.

„Cu această ocazie felicit primarii, viceprimarii, consilierii și toți angajații din domeniu.
Știm cu că munca noastră este responsabilă și avem angajamente clare întâi de toate în fața cetățenilor întru dezvoltarea comunității. Am spus dintodeauna că misiunea noastră comună este de a găsi soluţii la problemele capitalei şi a oferi servicii mai bune pentru locuitorii oraşului şi a suburbiilor, chiar dacă nu este simplu și ușor, sunt procese, birocrație și tot felul de piedici din partea unora”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că doar împreună, prin crearea condițiilor unice și egale pentru toți cetățenii, eliminarea corupției și a intereselor personale, prin implementarea de proiecte și programe se va reuși să devină mai buni și să fie exemplu.

„Eu îmi doresc ca municipiul Chișinău să devină un exemplu de dezvoltare. Eu am încredere că putem să avansăm în acest sens. Chiar dacă ne critică, chiar dacă nu este suficientă tehnică, nu sunt salarii destul de mare, se depune efort. Avem mult de muncit și primii pași au început a fi realizați întru modernizarea Chișinăului”, a conchis acesta.

Logo_MAN_CEBAN