Ion Ceban, reacție la declarațiile celor din fracțiunea PAS din CMC: Au venit cu niște acuzații sterile. Le-aș propune să se implice în rezolvarea acestei problemă

ion_ceban_ciine_vagabonzilor

„Declarațiile unor consilieri ai fracțiunii PAS din CMC aruncate în public, sunt doar declarații frumoase la microfon, așa cum le place în ultima perioadă să o facă”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre cei din fracțiunea PAS din CMC, cu privire la problema câinilor din capitală. Primarul afirmă că propunerile lor sunt sterile, iar ei nu cunosc problema în detaliu.

„Le-aș propune atunci când ies în fața presei cel puțin să se informeze concret despre cifre, acțiuni și sumele cu care operează. Problema maidanezilor este una complexă. În prezent sunt întreprinse toate măsurile pentru a putea diminua din gravitatea acesteia. Totodată, este necesar să acționăm complex prin modificarea legislației naționale, așa cum s-a intervenit în multe alte țări și așa cum nu s-a intervenit niciodată în capitală, altfel riscăm să ne luptăm cu morile de vânt. Eu le-aș propune celor din PAS să se implice în gestionarea acestei probleme și chiar să conducă acest serviciu deloc ușor”, a punctat edilul.

Ceban afirmă că ei sunt cei care de fiecare dată s-au detașat și s-au spălat pe mâini, pentru a nu se implica direct în soluționarea problemei transportului, alimentației în instituțiile educaționale, unde ar fi putut contribui la schimbarea situației.

„Dar eu le-am propus nu doar o dată. M-am convins că sunt buni doar la a produce zgomot. Sunt cei care primesc câte 3300 de lei pentru o ședință a CMC, jumătate de salariu a unui pedagog sau chiar al unui angajat al primăriei. Și cu ce se ocupă? Cu nimicuri…

Reiterez, suntem gata să oferim în gestiune acest serviciu președintelui fracțiunii PAS din CMC sau oricărui alt consilier”, a precizat acesta.

Amintim că problema legată de Infocom și aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor, la fel a fost stârnită de PAS, iar din cauza unor vicepretori PAS, directori PAS unii oameni au fost impuși să aducă documente în plus pentru a primi compensații, la fel ca si problemele contractelor Apa Canal și Termoelectrica.

pentru_md