Ion Ceban: Ruta suplimentară de troleibuz „D” „șos. Balcani – Universitatea de medicină” a fost completată de astăzi cu încă 4 unități de transport

ion_ceban_rute

Ruta suplimentară de troleibuz „D” „șos. Balcani – Universitatea de medicină” a fost completată de astăzi cu încă 4 unități de transport.

Potrivit primarului general, Ion Ceban, ca urmare a efectuării lucrărilor de reparație capitală a str. Ion Creangă, este afectată circulația transportului public și deplasarea spre str. Alba Iulia, sec. Buiucani.

„Astfel, pentru ca cetățenii municipiului să dispună de transport rapid și calitativ, ne-am propus să suplinim numărul de unități pe această rută. Totodată, angajații RTEC zilnic monitorizează și informează cetățenii despre modificările operate în orarul și itinerarele troleibuzelor”, a declarat Ceban.

Astfel, a fost stabilit următorul itinerar: str. Alba-Iulia, str. Constituției, str. Vasile Lupu, str. Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim”), str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. Ion Creangă, str. Alba-Iulia.

În continuare municipalitatea analizează posibilitatea să creeze un coridor verde pe strada Ion Creangă pentru transportul public pentru ca cetățenii să ajungă în siguranță în contextul în care strada se află în reparație.

Logo_MAN_CEBAN