Ion Ceban salută organizarea ”Adopt Me FEST” și a inițiat adoptarea animalelor fără adăpost de la azilul municipal

etnofestivl_ion_ceban

Organizarea festivalului pentru adoptarea animalelor fără adăpost una extraordinară și nobilă, consideră Ion Ceban. Candidatul pentru funcția de primar al capitalei susține că doar prin astfel de evenimente putem sensibiliza toți locuitorii capitalei să aibă o atitudine bună față de animalele din stradă și să ajute cîinii și pisicile să ajungă într-o casă.  

Festivalul este la prima ediție și a dat rezultate bune. Mai mult de jumătate dintre aceste animale frumoase și-au găsit o casă. Acum au prieteni noi care vor îngriji de ele și le vor oferi dragostea și protecția de care au nevoie. Toate animalele aduse la festival au fost sterilizate și vaccinate.”, a precizat Ion Ceban într-un mesaj postat pe facebook.

El a menționat că împreună cu echipa sa din consiliul municipal a lansat programul umanitar „Adoptă un animal de la azil” și că a fost demarat procesul de sterilizare a animalelor de pe străzile capitalei, însă sunt necesare acțiuni complexe pentru a soluționa această problemă. 

Procesul de sterilizare a început, dar e nevoie o abordare mai complexă problemei. În scurt timp vom prezenta soluțiile noastre cu privire la acest domeniu.”,  a subliniat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN