Ceban: Am voința și experiența necesară să construiesc un Chișinău modern

ion_ceban_vistuplenie

Aceasta este una dintre cele mai importante campanii electorale, care va decide viitorul fiecărei localități. Fiecare oraș și sat din țară trebuie să revină pe calea dezvoltării. Opinia a fost exprimată, în cadrul ceremoniei oficiale de lansare în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie, de către secretarul pentru ideologie al PSRM, candidat pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban.  

Avem o sarcină foarte importantă să convingem fiecare cetățean că echipa PSRM este formată din profesioniști și oameni cu experiență. Spre deosebire de ceilalți, noi știm problemele fiecărei localități și avem soluții reale.”, a declarat Ion Ceban.   

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a precizat că împreună cu echipa sa, în ultimii ani, a mers din casă în casă, a muncit în primărie și cunoaște toate problemele orașului.

În această perioadă împreună cu echipa am reușit să implementăm mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului, pentru confortul oamenilor. Am voința și experiența necesară să construiesc un Chișinău modern. Tot programul meu de activitate în funcția de primar general al municipiului Chișinău este elaborat în interesul locuitorilor municipiului. Vom dezvolta capitala, va prospera și țara. Chișinău pentru toți, Chișinău pentru tine!”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN