Ion Ceban: Vreau ca toți să răspundă pentru ilegalitățile comise în Chișinău!

ion_ceban_o_bezzakonii

Declarația a fost făcută de vicepreședintele Parlamentului, candidat pentru funcția de primar al capitalei în plenul Legislativului, care a votat astăzi, în prima lectură, Legea cu privire la procuratură într-o nouă redacție.

Vreau ca toți să răspundă pentru ilegalitățile comise în Chișinău. Pentru terenurile municipale înstrăinate, construcțiile ilegale și eliberarea autorizațiilor respective, la fel pentru licitațiile trucate, alimentația proasta și otrăvirea copiilor în grădinițe și școli, drumurile făcute necalitativ, traficul de influență.”, a menționat Ion Ceban într-un mesaj postat pe facebook, după discursul ținut în plenul Legislativului. 

Ion Ceban a subliniat că trebuie să se facă dreptate și în problema intoxicării bazinelor acvatice de către unii agenți economici iresponsabili, dar și în urma acțiunilor indiferente a unor conducători din cadrul întreprinderilor municipale care administrează ineficient și cu rea intenție sectorul, care în rezultat a generat mirosul urît din capitală. 

Personal am transmis în organele de drept, sute de demersuri pe marginea acestor probleme și altor cazuri. Sunt deranjat și indignat că nimeni nu este pedepsit conform legii pentru încălcările admise. Am votat azi pentru noua lege a Procuraturii și vreau ca acest lucru sa fie un început pentru o justiție corectă, pentru acțiuni luate în avantajul oamenilor, dar nu a unor grupuri de interese înguste.”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN