Ceban: Vom continua relațiile bune cu vecinii noștri și partenerii de dezvoltare pentru Chișinău

lestnitsa_ion_ceban

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a promis că relațiile bune cu țările vecine și partenerii de dezvoltare vor continua în beneficiul dezvoltării municipiului Chișinău. Ion Ceban a anunțat că reparația scării de granit din parcul ”Valea Morilor” a fost finalizată. Reconstrucția acesteia a fost posibilă datorită unui grant oferit de România. Totodată, Consiliul municipal Chişinău a alocat suplimentar resurse financiare pentru o serie de lucrări aferente construcției. 

Ion Ceban a precizat că fracțiunea PSRM în CMC are cîteva idei de proiect care încă urmează a fi implementate. Este vorba în special despre căile de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. Consilierii socialiști vor identifica resursele necesare pentru a soluționa această problemă. Ion Ceban a menționat că proiectul privind reconstrucția scării de granit a fost susținut plenar de către fracțiunea socialiștilor în CMC.

”Precizez că nu există vreun proiect bun pentru Chișinău pe care să nu-l fi susținut, noi nu am acceptat doar acele proiecte care sunt în defavoarea locuitorilor și dezvoltării orașului. Promit că vom continua relațiile bune cu vecinii noștri și partenerii de dezvoltare pentru Chișinău. Pentru toți, pentru tine.”, a adăugat candidatul pentru funcția de primar al capitalei într-un mesaj postat pe facebook.

Logo_MAN_CEBAN