Ion Ceban: Verde pentru Chișinău. Lucrăm pentru a face o capitală confortabilă pentru toți cetățenii

ion_ceban_primarii

Chișinăul își poate recâștiga fosta glorie a capitalei verzi. Primarul general Ion Ceban și-a exprimat încrederea în acest lucru în timpul emisiunii Obiectiv Comun de la TVR. În același timp, edilul a menționat că un oraș „verde” nu este doar zone verzi îngrijite, ci și standarde de mediu relevante în toate domeniile – transport, infrastructură și multe altele.

„Îmi doresc foarte mult ca orașul nostru să devină cât mai confortabil pentru toți cetățenii, astfel încât locuitorii de toate vârstele să fie fericiți în orașul lor. Acest lucru necesită multă muncă. Pandemia COVID-19 a perturbat grav multe dintre planurile noastre, urma să lucrăm cu multe țări atât în Occident, cât și în Est. Desigur, este mult mai ușor să lucrați și să stabiliți cooperare în cadrul întâlnirilor personale atunci când nu există restricții”, a spus Ceban.

În același timp, primarul capitalei a asigurat că munca intensivă în primărie nu se oprește, în ciuda dificultăților din cauza coronavirusului.

La rândul său, primarul municipiului român Buzău, Constantin Toma, care a participat și la emisiunea TV, a menționat că România și Moldova au multe în comun, ceea ce va ajuta la implementarea multor proiecte comune.

„Din păcate, acum, în timpul pandemiei, oportunitățile de călătorie sunt limitate, dar în opinia mea, ambele țări sunt hotărâte să găsească modalități mai bune de a coopera”, a spus Toma.

Amintim că primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a făcut recent o vizită de lucru în România, unde a avut multe întâlniri utile pentru capitala Moldovei.

Logo_MAN_CEBAN