Ai șansa de a câștiga: Ceban: A fost lansat concursul „Cel mai bun antreprenor al anului 2020 din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”

ion_ceban_afacere

„Cel mai bun antreprenor al anului 2020 din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, este concursul anual lansat de Primăria municipiului Chișinău, scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că scopul organizării acestuia este susținerea și încurajarea antreprenorilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii cărora le revine un rol aparte în dezvoltarea municipiului, prin contribuirea la crearea locurilor noi de muncă, reducerea sărăciei și îmbunătățirea situației social – economice.

„La Concurs pot participa agenții economici – subiecți ai sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, care cad sub incidența legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii, ce trebuie să întrunească un set de condiții, să demonstreze o sporire stabilă a indicilor economici, să creeze noi locuri de muncă, să utilizeze tehnologii avansate, să producă mărfuri şi să presteze servicii de calitate înaltă”, a declarat acesta.

În acest an Primăria municipiului Chișinău va decerna 10 premii, printre care cel mai bun antreprenor în sfera de producţie, cel mai bun antreprenor, implementator al modelului economic „verde”, cel mai tânăr antreprenor și cel mai bun antreprenor-femeie.

„Distincțiile și premiile învingătorilor concursului la nivel local vor fi decernate nu mai târziu de 30 iunie. Câștigătorii vor beneficia de premii bănești: Locul I: 10 000lei, Locul II: 5000 lei și Locul III: 3000 lei”, a mai adăugat Ceban.

Dosarele urmează să fie prezentate până la data de 14.05.2021 pe adresa Direcției generale economie, comerț și turism, str. Columna, 106 sau email: [email protected].

Logo_MAN_CEBAN