Ion Ceban vrea să pună în valoare oamenii de cultură ai capitalei: cetățenii trebuie să cunoască frumosul și să asculte creații pentru a îndrăgi mai mult ceea ce ne reprezintă

ion_ceban_sarbatorii

Oamenii de cultură vor fi puși în valoare. Cel puțin cu aceste garanții a venit primarul general Ion Ceban în ședința Primăriei Chișinău din această dimineață. Edilul a venit cu un mesaj de mulțumire către cei ce s-au implicat în organizarea evenimentelor care au avut loc pe parcursul zilei de sâmbătă, evenimente organizate cu ocazia zilei familiei.

„Sunt recunoscător tuturor și așa cum spuneam astfel de mici concerte în toate sectoarele în diverse locații vor fi des organizate. Avem talente pe care putem și trebuie să le punem în valoare. Oamenii de cultură merită să fie apreciați la justa lor valoare. Începând cu cei mici care au premii și medalii, diplome și mențiuni la diverse concursuri naționale și internaționale.

Oamenii trebuie să cunoască frumosul și să asculte creații pentru a îndrăgi mai mult ceea ce ne reprezintă”, a declarat Ceban.

Edilul a punctat că în capitală sunt multiple parcuri, scuaruri, zone verzi, 4 grădini publice, 11 păduri-parcuri unde se pot organiza aceste concerte mici.

pentru_md